Ascom teleCARE IP

FORSIDE > Plattformer > Ascom teleCARE IP

  • Meldingstjenesten brukes av teleCARE IP til å optimalisere arbeidsflyten til pleierne
  • Forskjellige anrop til forskjellig personale avheng av type anrop
  • Håndsettene kan betjene TV, radio og lys
  • Medisinske alarmer kan integreres med teleCARE IP
  • Vandrekontroll gir oversikt over forvirrede beboere
  • Støtter forskjellige typer arbeidsflyt, inkludert eskaleringskjeder
  • Logging og visning for enkel oversikt over hendelser
  • Pasienter og beboere kan tilkalle hjelp via trådløse og/eller kablede anropsenheter

DINE PASIENTER SKAL ALLTID STOLE PÅ AT DU ER DER FOR DEM

I mer enn femti år har vi kontinuerlig forbedret håndtering av pasientsignal, basert på realistiske situasjoner på sykehus og sykehjem. Resultatet er løsninger som hjelper deg med å være der for pasientene når de har behov for det. Her er et par eksempler på fordeler ved bruk av vårt teleCARE IP pasientsignal.

teleCARE IP

MER TID TIL PASIENTENE

Fru Olsen er ikke sikker på om hun har tatt medisinen sin og ringer etter hjelp. Hun bruker teleCARE IP taleanrop og sier hva hun har behov for, slik at du ikke behøver å gå frem og tilbake.

teleCARE IP FANGER OPP AT EN PASIENT ROPER PÅ DEG

En av dine pasienter, herr Berg, er immobil og har problemer med å trykke på pasientsignal-knappen. Når han har behov for hjelp, roper han rett og slett på en sykepleier. teleCARE IP fanger opp stemmen og åpner en talekanal slik at du kan kommunisere med ham.

teleCARE IP

HVIS DU IKKE HAR TID, KAN ANDRE HA MULIGHET

Fru Jakobsen våkner midt på natten og trykker på teleCARE IPs opplyste pasientsignal-knapp. Hun har store smerter pga. stingene. Som eneste sykepleier på vakt er du i gang med å hjelpe herr Jensen som har falt ut av sengen. Med et trykk på knappen overfører du alarmen, og får snart hjelp fra avdelingen ved siden av. Det som kunne ha blitt en stressende situasjon for deg og pasientene blir håndtert med det samme.

ET ROLIGERE MILJØ FOR BÅDE DEG OG DINE PASIENTER

Du og dine kollegaer arbeider for å skape en vennlig og rolig atmosfære i en avdeling med mange forvirrede pasienter. I stedet for støy og lydsignaler, benytter dere stillealarmer. Dermed blir det et mye roligere miljø for pasientene og et mindre stressende arbeidsmiljø for personalet.