FORSIDE > SERVICE/ORDRE > Kurs og opplæring

Kurs og opplæring

service

• Oppnå økt trygghet rundt bruk av løsningen

• Full utnyttelse av relevante funksjoner

• Minimering av utilsiktet bruk

• Reduksjon av mulighetene for feil

• Lokal teknisk kompetanse

VELKOMMEN TIL KURS!

Ascom tilbyr et bredt utvalg av utdanning, som strekker seg fra standardiserte sertifiseringskurs til skreddersydde sluttbrukerkurs. Vi leverer alt fra grunnleggende innføring i funksjons- og virkemåte for våre produkter, til spesialiserte kurs for teknisk personell i drift og vedlikehold av våre systemer. I tillegg til vanlig instruktørledet klasseromsundervisning, tilbyr vi også et bredt utvalg innen e-læring.

Vi ønsker deg velkommen til et kompetanseløft hos oss!

FORMÅL OG UTBYTTE

Formålet med brukerkursene, er å gi medarbeiderne god forståelse for systemenes egenskaper, og lære å bruke dem hensiktsmessig. De teknisk rettede kursene gjør medarbeiderne og organisasjonen i stand til selv å utføre mindre endringer, samt grunnleggende systemdiagnostikk og feilretting. Et profesjonelt gjennomført kurs hos Ascom sikrer at alle brukerne får den samme kvalitative gode utdannelsen, og innsikt i alle relevante funksjoner som brukes av de forskjellige brukergruppene. Du kan lese mer om kursene og vårt kurstilbud i vår  kursbrosjyre.

KOMMENDE KURS

Nedenfor kan du se hvilke kurs som holdes fremover i 2017. Meld deg på ved å sende oss en  e-post, eller ring tlf. 23 24 77 56.

Alle kursdager starter kl. 9 og avsluttes kl. 17, hvis ikke andre tider oppgis spesifikt.

Dato System Rolle Tema Påmld.
frist
17/10 - 18/10 Unite CM/AM Driftstekniker Grunnkurs, drift og
vedlikehold
26/9
24/10 - 25/10 IP-DECT Driftstekniker Grunnkurs, drift og
vedlikehold
3/10
31/10 - 1/11 teleCARE IP/WL Driftstekniker Grunnkurs, drift og
vedlikehold
10/10

PRISER OG PÅMELDINGSBETINGELSER

Alle våre standardkurs holdes ved vårt kurssenter i Oslo, og koster kr. 4900,- eks. mva. pr. person pr. dag. Halvdagskurs koster kr. 2500,- eks. mva. pr. person. Kursprisen inkluderer materiell og pausebevertning, samt lunsj ved heldagskurs. For priser på tilpassede kurs, vennligst se vår kursprisliste.

Påmeldingsfrist er 3 uker før kursstart, og påmeldingen er bindende. Ved avmelding belastes 25% av deltageravgiften. Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart belastes 50% av deltageravgiften, og senere enn 7 dager belastes full deltakeravgift. Ved for få påmeldte kan kurs avlyses innen 21 dager før kursstart. Alle påmeldte deltagere vil bli varslet umiddelbart i slike tilfeller. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

VEIFORKLARING

Kursene finner sted i våre lokaler i Alf Bjerckesvei 8, Oslo. For ankomst til fots fra Alna togstasjon, følg grønn stripe i anvisningen nedenfor. For ankomst med bil, fra Østre Aker vei (Rv 163), følg blå stripe.

Vi anbefaler å benytte tog som fremkomstmiddel: ta tog fra Oslo S mot Lillestrøm. Reisetiden er 7 minutter, og det er avganger hvert kvarter morgen og ettermiddag. Resten av dagen er det halvtimes-avganger.

service map education

KONTAKT OSS

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du lurer på noe i forbindelse med kurs, vi hjelper deg gjerne! Kontaktinformasjon finner du øverst på denne siden.