FORSIDE > NYHETER

NYHETER

Ascom Wireless Solutions garanterer overlegen talekvalitet via interoperabilitet med Motorolas WING 5 WLAN arkitektur

newspicture

Ascom Wireless Solutions og Motorola Solutions er gått sammen om å optimalisere samspillet mellom deres kommunikasjonsløsninger. Selskapene har utført felles testing av Motorolas WLAN arkitektur og Ascoms telefoner for å sikre overlegen talekvalitet via høy grad av interoperabilitet og skalerbarhet.

Sertifisert partnerskap
Et sertifisert partnerskap mellom Ascom Wireless Solutions og Motorola Wireless Network Solutions sikrer at Ascom i62 VoWiFi telefon som er utviklet til 802.11n nettverk, er kompatibel med Motorolas WING5 wireless LAN nettverksarkitektur. Dette gjør at brukere i blant annet helsevesenet og i varehandelen er sikret klar kommunikasjon i kritiske situasjoner.

Anbefalt av kunder    
"Vi er meget fornøyd med å samarbeide med en leverandør av WLAN løsninger som er så profe-  sjonell som Motorola. Det virker også meget lovende for alle virksomheter og organisasjoner som er tilsluttet Motorola Wireless nettverk," sier Henrik Sandberg, produktsjef i Ascom Wireless Solutions. "Den dynamiske kombinasjon av Ascom i62 og Motorolas WING 5 arkitektur gir personalet kontroll over kommunikasjonen, idet det gjør det mulig for dem å bruke voice over Wi-Fi (VoWiFi) i hele anleggets dekningsområde.  Innen for helsevesenet hvor vi har de fleste av våre kunder, vil det gi fred i sinnet hos både personalet og pasientene å vite at hjelpen aldri er lenger borte enn et knappetrykk."   

Møter brukernes krav og forventninger
"Etterhvert som stadig flere trådløse hjelpemidler blir tilgjengelige på arbeidsplassen, økes brukernes forventninger til hva som er mulig å gjøre i et trådløst nettverk. Brukerne har liten tålmodighet med tekniske problemer. De aksepterer intet mindre enn klokkeklar talekvalitet og øyeblikkelige data. Det er et krav at nettverket alltid er oppe, i sær ved kritisk belastning. Ved å implementere Motorolas trådløse arkitektur sammen med Ascom i62, oppnår man den mest anvendelige og økonomisk mest effektive snarvei til økt kapasitet, større smidighet og mer fornøyde brukere," fastslår David Gozalo,visepresident i EMEA for Motorolas Wireless Networks Solutions.

Meget kraftfull kombinasjon
Som en av de aller første VoWiFi telefoner koblet til 802.11n nettverk, tilbyr Ascom i62 telefonen helt unike egenskaper, som f.eks. en enestående kompatibilitet med stort sett alle nettverksleverandører, optimal integrasjon og med meget avansert og effektiv enhetsadministrasjon. Motorola har også helt uovertrufne referanser innenfor WiFi løsninger. Kundene vil helt sikkert oppleve hvordan den trådløse dekningen sikrer både lynraske forbindelser og total kontroll over informasjonsflyten.

For ytterligere informasjon
Kontakt produktsjef Knut Storvold, tlf. 23 24 77 55, e-post